26 марта 2017, 11:47

Друзі! Сьогодні надзвичайно важливе свято – День Національної гвардії України

Це військове формування створили усього три роки тому, але воно одразу зайняло місце на передовому рубежі боротьби за територіальну цілісність, суверенітет і незалежність України.

Друзі! Сьогодні надзвичайно важливе свято – День Національної гвардії України

Як більшість ізраїльських військових формувань, українська Нацгвардія гартувалася в бою. За три роки існування бійці пройшли крізь вогонь та воду. І зараз вони продовжують захищати Україну від російських загарбників та їх найманців. Честь та хвала відважним воїнам!

Окремо я хотів би відзначити тих нацгвардійців, які у віддали свої життя за те, аби ми з вами жили у мирі та спокої. Ваш подвиг не буде забутий ніколи. Ми пам’ятаємо, пишаємося та шануємо.

Україна зараз на шляху розбудови свого могутнього війська, у якому бійці Національної гвардії займають одне з головних місць. Я вірю, що над Україною вже скоро буде мирне небо. Бо саме ви, пліч-о-пліч з іншими відчайдушними бійцями, докладаєте до цього максимум зусиль.

Дорогі нацгвардійці! Вітаю вас, ваші родини, вклоняюся за все, що ви робите. Бажаю здоров’я, удачі та миру. Ми – переможемо!

Последние новости