25 марта 2017, 20:17

Ще 8 російських компаній потрапили у чорний список США

За порушення законодавства про нерозповсюдження відносно КНДР, Ірану і Сірії 8 російських компаній потрапили під дію санкцій зі сторони США.

Ще 8 російських компаній потрапили у чорний список США

Одразу декілька російських ЗМІ повідомили про те, що 8 російських компані потрапили у чорний список за порушення законодавства США про нерозповсюдження відносно КНДР, Ірану і Сірії від 2009 року.

Про це, як заявляють в інформагентстві ТАСС, повідомила представниця американської адміністрації.

Повний список заборонених до співпраці у США компаній виглядає наступним чином:

АТ «Рособоронекспорт», АТ «150-й авіаційний ремонтний завод», зовнішньоекономічне об'єднання «Авіаекспорт», АТ «Науково-виробниче об'єднання« Базальт », АТ« Науково-виробнича корпорація «Конструкторське бюро машинобудування», Ульяновський інститут цивільної авіації імені головного маршала авіації Б.П. Бугаєва, Уральський навчально-тренувальний центр цивільної авіації, Військово-повітряна академія імені професора Н.Є. Жуковського і Ю.А. Гагарін.

Щоправда, які саме норми законодавства були порушені компаніями, покищо не повідомляється.

Відповідно американському законодавству, відтепер міністерства і відомства США не матимуть право купувати продукцію та послуги компаній, що знаходяться у чорному списку. Дія санкцій триватиме 2 роки і може буде подовжена.

Раніше повідомлялося прго те, що американський президент Дональд Трамп анонсував більш жорсткі обмеження для КНДР через постійні випробування балістичних ракет.

Последние новости