25 марта 2017, 18:18

Євросоюз наробив помилок, але має ще час на їх виправлення: Меркель розповіла про головні недоліки у роботі Європейської Спільноти

Канцлер Німеччини Ангела Меркель розказала про головні помилки у роботі Євросоюзу та про можливості їх виправлення і подолання кризи, адже Європа має необхідну для цього базу.

Євросоюз наробив помилок, але має ще час на їх виправлення: Меркель розповіла про головні недоліки у роботі Європейської Спільноти

Канцлер Німеччини Ангела Меркель, вважає, що Євросоюз зробив величезну помилку, відкривши внутрішні кордони і не зміцнивши зовнішні. Про це политик повідомила у інтерв'ю одному з італійських телеканалів, передає УНІАН.

За словами Меркель, далеко не все виходить добре в ЄС, але, на її думку зараз настав той час, коли можна виправити все і Європа для цього має необхідну базу.

Зокрема вона відзначила, що не слід було відкривати внутрішні кордони, не зміцнивши при цьому зовнішні.

"Але все це ми виправляємо зараз через банківський союз та механізми стабілізації. Головне, що все це має робитися в атмосфері солідарностіl",  - заявила Меркель.

Канцлер ФРН також висловила надію, що Європі вдасться вирішити проблему міграційної кризи, зокрема, череш вирішення Сирійського питання.

Раніше Ангела Меркель різко прокоментувала намір Великобританії покинути Євросоюз, заявивши, що це буде єдина країна яка вийде зі складу ЄС.

Последние новости